nito.no akademikerne.no Om NUH Info fra NUH Avtaler og lover Grupper Styret

Forumet -Ofte Spurte Spørsmål

NUHs debattforum

  1. NUH's debattforum er ment til erfarings- og meningsutveksling for medlemmer av Nito's etatsforening ved Universiteter og Høgskoler. Har du spørsmål om tillitsmannsarbeide, aktuelle fagforeningssaker, eller du lurer kanskje på hva de har gjort på andre universiteter eller høgskoler, kan debattforumet være et egnet verktøy.

  2. All kommunikasjon foregår via e-post. Det som blir sendt til debattforumets adresse blir automatisk distribuert til alle som er påmeldt. På den måten kan andre kollegaer nyte godt av dine erfaringer, eller du har et effektivt verktøy for å innhente opplysninger fra likesinnede. Når du svarer på et innlegg i forumet må du enten bruke "Reply to All"-knappen eller sette inn forumets adresse i adressefeltet når du har trykket" Reply" ellers går svaret bare til avsender av innlegget du svarer på.

  3. NITO's bedriftsgruppeleder på arbeidsstedet ditt bør være påmeldt debattforumet. Lokalt blir det så avgjort om også andre skal være tilknyttet. Dette kan f. eks. være resten av styret i bedriftsgruppen eller samtlige medlemmer.

  4. Har du spørsmål ? Les forumets FAQ før du spør din lokale tillitsvalgte.